Intakegesprek

Om voor jou in te schatten of ik de juiste persoon voor jou kan zijn en voor mij om in te schatten of ik je op de juiste manier kan helpen doen we een korte intake van maximaal een half uur. Dat doen we telefonisch of via een videoverbinding.
Hierin kunnen we beide bepalen of en hoe we eventueel verder gaan met online reiscoaching.
Het intakegesprek is gratis.

Dirk van Asselt

Dirk van Asselt

De reiscoach

Aanbod “Online Reiscoaching”

Ik begeleid je stap voor stap met de vragen die je hebt, zoals bijvoorbeeld genoemd op de hoofdpagina. Je kunt mij contacten vóórdat je op reis gaat maar ook tijdens je reis.
Dat doen we online – via telefoon, eventueel videoverbinding, email, whatsapp. De tijd die ik besteed per whatsapp of email is niet anders dan de tijd die ik besteed per telefoon of videoverbinding.

Kosten online Reiscoaching

Je koopt bij mij een urenstrippenkaart – deze worden vóórdat een traject begint betaald.
Ik heb drie vormen tegen een iets verschillend uurtarief:

  • Van 5 uur; kosten Euro 350 inclusief BTW
  • Van 10 uur; kosten Euro 650 inclusief BTW
  • Van 20 uur; kosten Euro 1200 inclusief BTW

Ik administreer je uren verbruik in een excel overzicht waarin duidelijk staat aangegeven hoeveel uur er is verbruikt en hoeveel uur je nog over hebt. Ik stuur je regelmatig een update – in onderling overleg stemmen we af wat in dit geval regelmatig is.

Wanneer
Gedurende periodes van het jaar zal ik niet of slecht in de gelegenheid zijn om te coachen (periodes dat ik zelf op reis ben) – dit zal ik verder duidelijk met je communiceren.

Aanbod “Reisbuddy voor drie dagen”

Mijn ervaring is dat mensen vóór en in het begin van een tocht vol onzekerheden en twijfels zitten en dat is vrij logisch want je gaat iets nieuws ondernemen en dat is per definitie spannend.
Maar als ze eenmaal een paar dagen onderweg zijn, weten hoe het werkt, de eerste drempels genomen hebben, etcetera, ze dan prima zelfstandig verder kunnen. Het gaat even om het begin, de start. Om daar doorheen te komen, zelfverzekerder te worden en vervolgens vol vertrouwen dat eigen avontuur aan te gaan.

Om je door die eerste dagen heen te helpen – en niet last minute alles te cancelen en toch maar thuis te blijven en daarmee je dromen in de ijskast te parkeren – kun je mij inschakelen.
Als reisbuddy reis ik maximaal drie dagen met je mee – de eerste dagen van je reis (je wandeltocht, hiketocht of fietsreis). In binnen- of buitenland.

Kosten reisbuddy
  • Transportkosten vanuit mijn woonplaats naar je startpunt en weer retour
  • Verblijfskosten (accommodatie).  Accommodatie is afhankelijk van de soort reis. Kan tentje zijn of herberg, hostel,     B&B, etcetera.
  • Kosten voor eten en drinken bekostig ik zelf.
  • Een dagtarief van € 350 (inclusief BTW).

Het totale plaatje van de Reisbuddy kosten komen we vóóraf overeen en worden
vóóraf betaald.

Share This