Agenda inspiratie lezing

Lezing 'Reizen – mijn leerschool van het leven'.
 
Toe aan motivatie en inspiratie? 
Als reiscoach vertel ik over mijn reizen naar onder andere Zuid-Amerika, waar ik 12.000 kilometer te fiets heb afgelegd en een boek schreef over deze ervaring. En mijn voetreis naar Santiago de Compostella, die begon vanuit mijn thuis in Kortenhoef. Maar ook over mijn 'mislukte' wandelavontuur van Rome naar Jeruzalem welke slechts 7 dagen duurde… 

Hoe volg je je hart met gezond verstand? Over het realiseren van je dromen, het omgaan met alles wat je letterlijk en figuurlijk op je weg tegenkomt en opgedane persoonlijke inzichten.

Geinteresseerd in een inspirerende lezing voor uw organisatie of bedrijf? Wilt u een specifiek thema aan de orde laten komen?
Graag maak ik kennis met u of te zien of er een klik is en vervolgens mogelijkheden bespreken. Dat kan telefonisch en per email, maar ook kom ik graag langs voor een persoonlijk kennismakings gesprek.

Aanmelden of meer informatie opvragen via het contactformulier

Share This