Over Dirk

ontdekkingsreiziger en levensontdekker
Ik, Dirk van Asselt, zie mijzelf eigenlijk als ontdekkingsreiziger en levensontdekker. Ik zie het leven als een continue ontdekkingsreis en wil mijn mogelijkheden, kwaliteiten en talenten ontdekken en ten volle inzetten. Mijn overtuiging is dat we eigenlijk veel meer kunnen dan dat we denken of zelfs durven te dromen.

Mijn bijdrage aan de maatschappij zie ik als: Je helpen te onderzoeken wat je mogelijkheden, kwaliteiten en talenten zijn. En hoe je die kunt inzetten om je doelen te realiseren. Zodanig dat je met voldoening je leven gaat leven. Op gebied van werk en leven.

 

Mijn expertise is mensen in beweging brengen.
Zodanig dat je gaat ontdekken en onderzoeken wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en hoe je dat concreet kunt realiseren.

Ik ben een mens van “Balans”. Ik ben niet of-of, maar ik ben en-en.

  • Zo ben ik een idealist maar ben ik ook de realist
  • Geloof ik in ‘Volg je Hart’ maar wel ‘met verstand’
  • Ben ik een intuïtief en gevoelsmens maar werk ik ook doel- en resultaatgericht vanuit mijn hoofd en met verstand
  • Ga ik graag in gesprek ‘aan tafel’ maar begeleid ik je ook graag als wandelcoach en/of reiscoach in de natuur.

 

Doelgroepen

Ik werk graag met mensen met de volgende ‘kenmerken’:
– Willen zich altijd persoonlijk blijven ontwikkelen
– Vinden vitaliteit, gezondheid, beweging belangrijk
– Houden van reizen, natuur en avontuur.

Mijn onderscheidende kernelementen

– Je kunt wat je wilt. Je hebt alles in je!
– Natuur & Buitenmens
– Reiziger
– Nuchter gevoelsmens met beide benen op de grond
– Doelgericht en resultaatgericht
– Eerlijk en respectvol
– Inlevend en empatisch

Pin It on Pinterest

Share This