Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Outdoor loopbaandag – Van Wijchen naar Grave – VOL

16 januari 2016 @ 09:00 - 17:00

€275
Inhoud

Opzet

Voor 2016 staan er vier zesdaagses gepland in verschillende regio’s in Nederland waarbij op iedere dag 1 deelnemer zich kan inschrijven voor zijn/haar individuele loopbaandag.
Deze outdoor loopbaandag brengen we buiten door. Al lopend bespreken we jouw thema en behandelen we jouw vragen. Ik zorg voor voldoende pauzes onderweg zodat je ook dingen voor jezelf kunt uitwerken. Misschien doen we onderweg oefeningen – als gecertificeerd wandelcoach heb ik een scala aan oefeningen ter beschikking die jou kunnen helpen buiten bestaande kaders te denken. Alles met als doel om jou verder te helpen, je tot inzichten te laten komen, je nieuw perspectief te bieden.

Alle individuele loopbaandagen staan in chronologische volgorde vermeld op deze agenda. Dus kijk welke dag en welke regio jou het beste uitkomt, schrijf je in en jouw individuele loopbaandag is gegarandeerd.

Praktisch

Praktisch

Aankomst en vertrek
We vertrekken tussen 9.00 – 9.30 op onderling afgesproken startpunt. Het startpunt zal altijd liggen op een met openbaar vervoer bereikbare plek. Na jouw inschrijving stemmen we een en ander natuurlijk even 1 op 1 af. Aankomst zal rond 17.00 uur op het eindpunt te zijn. Ook hiervoor geldt dat openbaar vervoer in de buurt is.

Afstanden
Gemiddeld zijn de outdoor loopbaandagen 20 kilometer. We zullen s’morgens rond 3 uur lopen, dan een goede pauze houden en s’middags nog een keer 3 uur. We lopen in normaal rustig tempo en zullen regelmatig pauzes inlassen. De ervaring leert dat dit bijna voor iedereen wel haalbaar is. Lukt het niet dan improviseren we en komen we evengoed op de plaats van bestemming en besteden we evengoed de juiste aandacht aan jou loopbaan vragen.

Eten en drinken onderweg
Je bent zelf verantwoordelijk voor je eten en drinken onderweg. In de meeste gevallen komen we onderweg wel langs plekken waar koffie & thee en overig te verkrijgen is. Dit is echter geen garantie.

Kleding, schoeisel, rugzakje. Zorg voor een rugzakje zodat je een en ander bij je hebt en mee kunt nemen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste kleding en vooral de juiste wandelschoenen.

Investering

Investering

  • € 275,= inclusief BTW voor particuliere inschrijvingen
  • € 345,= exclusief 21% BTW voor inschrijvingen via de werkgever

 

The map ID you have entered does not exist. Please enter a map ID that exists.

16 januari is VOL

Deelnameformulier

Bij deze meld ik mij aan voor de zingevingsweek
  • Prijs: € 300,00
    De prijs voor deze vijf daagse Zingevingsweek is € 1395,= exclusief 21% BTW.
  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Datum:
16 januari 2016
Tijd:
09:00 - 17:00
Kosten:
€275
Evenement Categorie:

Locatie

Wijchen
stationstraat
Wijchen,Nederland

Organisator

Dirk van Asselt
Telefoon:
06-12513085
E-mail:
info@dirkvanasselt.nl
Bekijk de site van Organisator

Pin It on Pinterest