vorm – outdoor

Outdoor betekent dat de gesprekken niet binnen vier muren traditioneel aan tafel plaats vinden. Maar buiten in de natuur. Waarbij we al lopend in gesprek zijn of oefeningen doen met materialen uit de natuur.
Omdat natuur als ‘vanzelf’ ontspant. En vanuit ontspanning ontstaan de beste ideeën en inzichten. En dat is wat je nodig hebt in een traject waarbij je nieuwe mogelijkheden gaat onderzoeken. Er zijn inmiddels vele artikelen geschreven over de kracht van de natuur, de kracht van stilte, et cetera. Mijn eigen ervaring plus uit ervaring van inmiddels vele deelnemers blijkt dat deze aanpak telkens weer zeer efficiënt is.

Het wandelaspect brengt je als vanzelf in beweging – ook precies wat je nodig hebt in een veranderingstraject. Je wordt fysiek en mentaal uitgedaagd om buiten gebaande paden te lopen, te denken en te handelen. Met als doel om het beste uit je zelf te halen en zo het meeste voor jezelf en je omgeving te kunnen betekenen. Alles is erop gericht om je tot de kern te laten komen.

Wat levert het je op

Zelfwaardering en zelfvertrouwen

Persoonlijke groei

Duidelijk hebben wat je wilt en kunt. Duidelijk hebben wat voor jou zingeving betekent. En duidelijk hebben waar en hoe jij zingeving binnen jouw leven vorm kunt geven.

Missie, doelen en acties helder voor ogen hebben

Doel

Duidelijk krijgen wat je wilt en kunt, waar je dat kunt gaan doen en hoe je daar terecht komt. Tot de kern komen, weloverwogen keuzes maken en vervolgens vanuit de realiteit en omstandigheden van het nu ga je stap voor stap onderzoeken hoe en waar jij je talenten en capaciteiten optimaal kunt inzetten.  Doel- en resultaatgericht toewerken naar een zinvol leven gebaseerd op plezier en voldoening.

Opzet

In dit zingevings traject doorlopen we stap voor stap en uitgebreid het gehele traject volgens mijn methode “Volg je hart, met gezond verstand” waarbij we als rode draad de volgende stappen zullen doorlopen:

Stap 1: Zelfwaardering en zelfvertrouwen

Stap 2: Plezier

Stap 3: Wensen (wat wil ik, wat kan ik)

Stap 4: Missie, doelen en acties

Stap 5: Marktonderzoek en focus

Stap 6: Profileren (Personal Branding)

Stap 7: Marktbenadering

Daarnaast kun je alles inbrengen wat je wilt betreffende dingen waar je tegenaan loopt, dingen die je eventueel wilt veranderen, dingen waar je juist meer aandacht aan wilt geven, et cetera.

Praktisch

Aankomst en vertrek
Exacte locatie, aankomst- en vertrektijd, reismogelijkheden en overige zaken van belang stemmen we na je aanmelding af. Je bent zelf verantwoordelijk voor aankomst op afgesproken locatie en tijdstip. Ook de heen en terugreis zijn voor jou eigen verantwoordelijkheid.
Afstanden
Gemiddeld zullen we per dag 15 kilometer afleggen, afhankelijk van de (weers)omstandigheden en je conditie. We lopen in rustig tempo en zullen regelmatig pauzes inlassen.
Benodigdheden
Een dagrugzakje waarin je wat persoonlijke dingen kunt meenemen zoals wat te eten en geschikte kleding voor diverse weersomstandigheden.
Goede, stevige wandelschoenen

Investering

De prijs voor deze vijf daagse Zingevingsweek is € 1395,= exclusief 21% BTW.
Dit is inclusief accommodatie in een luxe vakantiewoning met voor alle deelnemers een eigen slaapkamer.
Tevens inclusief eten en drinken welke horen bij het ontbijt, de lunch en het diner. Tussendoortjes onderweg of s’avonds in huis zijn voor eigen rekening.

Vrijblijvende intake

Omdat we gedurende de zingevingsweek een aantal dagen redelijk intensief gezamenlijk zullen optrekken is het voor mij van belang om vooraf een goede indicatie te hebben van je persoonlijke doelstelling en waarom je graag zou willen deelnemen. Voor ons beiden is het van belang of er een “klik” is en of het ook voor jou goed voelt.Daarom vind er altijd een online intakegesprek plaats om even kennis te maken en elkaar een aantal vragen te kunnen stellen. Als dat goed voelt voor beide partijen kun je je aanmelden voor je zingevingsweek.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest