Inspiratie Individueel

Individueel coachtraject

van Asselt Inspiratie & Coaching geeft aan mensen met diverse 'levens' vraagstukken op maat gemaakte begeleiding. Veeal gaat het om persoonlijke ontwikkeling. Over iets dat je graag wilt veranderen. Bijvoorbeeld op het gebied van zelfvertrouwen, keuzes maken, doelen stellen, etcetera.
Zelfinzicht en bewustwording is veelal een eerste stap in het aanbrengen van gewenste verandering. Van daaruit is het zaak om helder te krijgen hoe je in het leven wilt staan en hoe je dat kunt bereiken. 
Ik begeleid je graag door deze fasen, zodanig dat je met plezier en vertrouwen de toekomst in stapt.

Inhoud
Een individueeel coachtraject is altijd maatwerk. In een kennismakingsgesprek bepalen we je doelstellingen en plan van aanpak. Een traject waarin ik je begeleid bestaat ‘meestal’ uit vijf tot zeven sessies.

Wat levert een coachtraject je op:

  • Persoonlijke groei en een toename in zelfvertrouwen
  • Zelfinzicht op gebied van talenten en mogelijkheden
  • Motivatie
  • Focus, doelen
  • Helderheid in uw keuzes

Doelgroep
Mensen die gemotiveerd zijn en willen werken aan zichzelf. Die open staan voor reflectie. Die vanuit ervaringen vanuit het verleden kijken naar vandaag en de toekomst.

Locatie
Ik ben zowel werkzaam in de regio Hilversum en omstreken als in de regio Zuid Limburg.

Vorm
Ik heb naast een uitbegreide coachopleiding ook een natuurcoaching certificaat (Zie meer info op de pagina opleiding). En kan zo, afhankelijk ook van de wens van de client, gebruik maken van wandelcoaching buiten in de natuur of van 'binnen coaching' op locatie.

Tarief
Mijn coachingtarief is €85 per uur exclusief BTW.
De duur van een sessie is in de meeste gevallen 1 ½ uur.

IK WIL MEER INFORMATIE OVER OF MIJ AANMELDEN VOOR EEN INDIVIDUEEL COACHTRAJECT

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This