In 2019 heb je kans om deel te nemen aan de meest bijzondere outdoor toekomstbegeleiding reis van het jaar:

De Pyreneeën loopbaanweek (GR10)

De Grande Recorrida 10, de GR10, is de route die loopt aan de Franse kant van de Pyreneeën, van Hendaye aan de Atlantische oceaan naar Banyuls sur Mer aan de Middellandse zee. De GR10 is totaal ongeveer 954 kilometer lang en is verdeeld in 45 etappes. Elke etappe eindigt bij een hut of kampeerplek. Ikzelf zal de gehele route lopen in ongeveer twee maanden.
Je kunt in- en uit stappen waar je wilt. Je kunt minimaal 3 dagen en maximaal 6 dagen meelopen.
Periode: juli en augustus 2019.

 

Mocht je interesse: vul je je gegevens hieronder in en ik neem direct contact met je op.

Praktisch

Praktisch

Aankomst en vertrek Exacte locatie, aankomst- en vertrektijd, reismogelijkheden en overige zaken van belang stemmen we 1 op 1 af. Je bent zelf verantwoordelijk voor aankomst en vertrek. Omstandigheden en afstanden. Gemiddeld zullen we per dag een 15 kilometer afleggen, afhankelijk van de weersomstandigheden, overnachtingsmogelijkheden, het onderwerp van de dag, het terrein, et cetera. We lopen in normaal rustig tot stevig tempo en zullen regelmatig pauzes inlassen.Houd rekening met een dagelijkse wandelduur van 5 a 8 uur. Het is belangrijk om je goed te realiseren dat dit lopen in de Pyreneeën is. Dat betekent veel klimmen en dalen, rekening houden met onverwachte weersomstandigheden, improviseren. Ofwel, je dient goed voorbereid en echt in goede conditie te zijn. Overnachten We overnachten in een eigen tentje of in hutten die we onderweg tegen kunnen komen of in bijvoorbeeld herbergen / pensions in kleine dorpen waar we doorheen komen. Dat betekent dus dat je een eigen tentje mee zult moeten nemen, inclusief slaapmatje en slaapzak. Een goede juiste rugzak is dus onontbeerlijk en je moet er goed mee kunnen lopen. Eten en drinken Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor eigen eten en drinken. Dat slaan we onderweg in maar houd er ook rekening mee dat je soms voor 2 dagen eten bij je hebt. Drinken is onderweg op deze route goed geregeld; we komen regelmatig waterpunten tegen. Kleding, schoeisel, rugzak. Vanzelfsprekend heb je een goede trekking rugzak nodig met voldoende ruimte om tentje + spullen + eten & drinken mee te kunnen nemen. Plus natuurlijk de juiste kleding en persoonlijke verzorging.

Investering

Investering

De prijs voor deze unieke combinatie van een intense wandelreis, genieten en coaching / loopbaanbegeleiding is:  € 300, per dag = exclusief 21% BTW   Prijzen zijn exclusief:

  • Vervoer (aankomst & vertrek)
  • Overnachtingen, eten en drinken Houd hierbij rekening met een dagbudget van € 30,=

 

Meerdaagse Pyreneeën coach / loopbaan week

 

Meerdaagse Pyreneeën coach / loopbaanweek

 

Deelnameformulier

Bij deze meld ik mij aan voor de zingevingsweek
  • Prijs: € 300,00
    De prijs voor deze vijf daagse Zingevingsweek is € 1395,= exclusief 21% BTW.
  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest

Share This