Relaties

Samenwerking

De Geluksboetiek, voor een persoonlijk kado, van speciale betekenis
De Geluksboetiek ontwikkelt producten en evenementen die willen inspireren tot meer plezier, perspectief en passie in het leven.

Wingmen at work
Wingmen at work is een samenwerkingsverband van deskundige zelfstandige coaches. Zij ondersteunen en begeleiden ontslagen medewerkers terug naar de arbeidsmarkt. Maatwerk en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. 

UNLP
Het UNLP is het Instituut voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Het UNLP is specialist op het gebied van NLP. Dit is een afkorting voor Neuro Linguïstisch Programmeren en biedt diverse opleidingen aan.

 

Ambassadeurs

Schrijfster Marit van der Meulen
Marit van der Meulen die na jaren in de verslavingszorg gewerkt te hebben nu haar droom aan het realiseren is om door het leven te gaan als schrijfster. Zij is momenteel bezig met haar tweede fictieroman.

YourWayToBeFit
“Pilates Past en fysiotherapie Utrecht”

Veranderings Management, Training en Business coaching
Luttikholt.com helpt organisaties en management zakelijke- en persoonlijke groei te realiseren. Daarnaast begeleiden zij veranderingsprocessen en werken zij aan projecten om de dienstverlening verder te verbeteren. Ze geven trainingen en business coaching om het potentieel in de organisatie optimaal te benutten.

Met plezier aan de slag
Met plezier aan de slag is het motto van Linda Commandeur. Voor coaching en training.

Links

Training & Coaching Links

Pin It on Pinterest

Share This