Testimonials Inspiratie bijeenkomsten

 

"Zijn lezing vond plaats in een ontzettend mooie omgeving, geweldige zaal en heel gaaf aangekleed met zijn reisspullen. Alles was geregeld, van koffie, thee, verse sapjes tot iets lekkers. Puur en eerlijk. EN zo heb ik Dirk ook leren kennen.
Ik ging verwachtingsvol zitten en vond het heerlijk om naar Dirk te luisteren. De eenvoud en het gemak waarmee Dirk voor een groep staat zorgt ervoor dat je je al snel met hem op reis waant waarbij al je zintuigen worden aangesproken. Bijzonder knap!
Het is bij Dirk niet alleen stil zitten en luisteren, maar vooral ook in dialoog met elkaar en Dirk met het publiek. Dat zorgt voor een fijne afwisseling.
Als kers op de slagroom liepen we nog een rondtje door de tuin en bespraken we diverse onderwerpen met elkaar in de buitenlucht. Een mooie afwisseling die direct weer een andere energie geeft.
Naast een hele leuke en inspirerende middag heeft het mij ooik iets heel concreets opgeleverd. Ik heb bij thuiskomst direct een eerste stap gezet om 1 van mijn doelen voor 2015 tot werkelijkheid te laten komen: een stiltreis boeken. Iets waar ik normaal gesproken eindeloos over zou wikken, wegen en uitstellen. Maar 1 vraag triggerde mij tijdens de tuinwandeling: 'wat is de eerste stap die jij gaat zetten?". Mijn antwoordt: boeken!

Bedankt Dirk! – Petra Zijderveld

+++++++++++++++++++++++++++++   

''Ik besloot Dirk van Asselt te vragen als eerste spreker voor de Business Inspiration bijeenkomst van 2YOY. Een goede keuze! Dirk wist de aanwezigen te boeien, te betrekken en schonk hen inspirerende momenten.
Zonder enige twijfel beveel ik Dirk van harte aan voor een ontmoeting met een interessante vent, met een boeiend verhaal vol inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (Zowel op zakelijk- als op prive gebied)."

Eugene van den Hemel  

+++++++++++++++++++++++++++++

''Na een verhaal (Met foto's en DVD geillustreerd) over zijn fietsreis van 12.000 kilometer door zeven landen van Zuid-Amerika, vertelde Dirk van Asselt over wat hij geleerd had op persoonlijk gebied. De inzichten die hij heeft opgedaan en welk effect dat op zijn leven heeft gehad en nog steds heeft. Het was een zeer onderhoudende avond over reizen in de ruimste zin van het woord.

Yvonne van Beest

+++++++++++++++++++++++++++++

Inspiratie workshop

De workshop Entrepreneurship – Business by passiogegeven aan de NHTV – is succesvol verlopen. De studenten kregen op een aangename en actieve manier de gelegenheid om ‘ondernemerschap’ vanuit een nieuw en inspirerend perspectief te benaderen. De instructie, uitleg en feedback voor de workshop was helder/duidelijk en to the point. Zeker de Inspiratie wandeling leverde creatieve en verhelderende inzichten op bij de studenten. De studenten waren geboeid, enthousiast en met volle aandacht aanwezig bij het gepresenteerde en bijbehorende opdrachten.  

De workshop past uitstekend bij het thema van dit Erasmus project; Tourism and the Quality of Life, Entrepreneurship in Experiences. De workshopvorm en de inspiratiewandeling past prima bij de Erasmus doelstelling om innovatieve en inspirerende onderwijsvormen te ontwikkelen.

Deze manier van werken is zeker geschikt om aan te raden voor andere onderwijsprojecten van de NHTV, speciaal als het gaat om ontwikkelen van (kleinschalig) ondernemerschap.

George de Vink – Project manager Erasmus IP 2013

+++++++++++++++++++++++++++++

"Afgelopen week heb ik meegedaan aan de workshop "Leef je dromen" bij Tradeschool Amsterdam. 
De laatste tijd begin ik mij steeds meer te focussen op wat ik belangrijk vind in mijn leven en dit zou voor mijn gevoel goed aansluiten bij die zoektocht. 
Dirk van Asselt heeft deze zoektocht al achter de rug en probeert andere mensen te helpen dit geluk ook te vinden. Door middel van een eenvoudige oefeningen proberen alle groepsgenoten hun ware dromen voor te stellen en aan het eind van de workshop heeft iedereen voor zichzelf een stapje gecreeerd die zal bijdragen tot de uitvoer van je droom. De bijeenkomst duurde maar anderhalf uur, er was dus niet veel tijd om bij alle groepsgenoten diep tot de kern te komen.
Toch vond ik het een zeer inspirerende bijeenkomst waar ik veel aan heb gehad en waarbij ik concreet ook meer zicht heb gekregen over wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken." 

Isi Bessems

 

 

Share This