Voor wie bedoeld?

Als je op zoek bent naar voldoening, plezier en een stuk zingeving in je leven en dat ook wilt terugzien in je werk. Daarbij is wel van belang is dat je ook met die voldoening, het plezier, en de zingeving wel je geld kunnen verdienen.

Uit eigen ervaring weet ik wat het verschil is tussen werken voor geld, status en aanzien maar waar je hart niet bij ligt. En werken vanuit plezier en zingeving en leidend tot voldoening. Het is een wereld van verschil en ik geloof dat dat voor ieder van ons haalbaar is. Ik zeg niet dat het gemakkelijk is maar het kan wel – een plek op de arbeidsmarkt in loondienst of als zelfstandige) vinden, of creëren, waarbij je jouw talenten en capaciteiten optimaal inzet. Waar je hart ligt.
Daar ligt ook mijn drive. Als jij dat pad voor jezelf wilt onderzoeken, concreet wilt uitwerken wat je mogelijkheden zijn en daar stap voor stap naar toewerken wil ik je graag op die weg, op die reis, begeleiden.

Dus ben je momenteel werkzoekend, raak je binnenkort werkzoekend, of wil je proactief je mogelijkheden eens goed onderzoeken neem dan eens vrijblijvend contact met me op om te zien welk traject we voor jou het beste kunnen inzetten.

Share This