Werk & Leven reizen

 van Asselt Inspiratie & Coaching geeft aan mensen met diverse levens vraagstukken op maat gemaakte begeleiding. Door het aanbrengen van focus, inzicht in je kwaliteiten en mogelijkheden neem je de regie in eigen hand. Maak je weloverwogen en zelfbewuste keuzes. Vanuit zelfwaardering en zelfvertrouwen ga je stap voor stap op weg naar invulling van jouw (werk) leven zoals jij dat voor je ziet. Duurzaam en gebaseerd op plezier en voldoening.

Van 13 tot en met 20 september in Frankrijk.
Let op; De eerste 3 aanmelders krijgen een 'vroegboekings korting' van 10% op de totale reissom – nog 1 beschikbaar!

Volledig coach traject in een 'Werk&Leven' wandel vijf (of acht) daagse
De combinatie van een coach traject met een meer daagse wandel reis maakt de aanpak uniek en uitdagend. De natuur werkt als vanzelf ontspannend en vanuit ontspanning ontstaan de beste ideeen en inzichten. Het wandelaspect brengt je als vanzelf in beweging. Je wordt fysiek en mentaal uitgedaagd om buiten gebaande paden te lopen, te denken en te handelen. Met als doel om het beste uit je zelf te halen en jouw leven te leven zoals je dat voor je ziet.

Opzet
De 'Werk&Leven' wandel meerdaagses worden in het Zuid-Limburgse heuvellandschap en in het Franse Marminiac georganiseerd en zijn kleinschalig van opzet met maximaal 5 deelnemers. Groeps bijeenkomsten worden afgewisseld met individuele begeleiding en dagelijks zijn we buitenshuis in de natuur en verkennen we de omgeving. 

Inhoud
Een coach traject in een 'Werk&Leven' wandel meer daagse is maatwerk. In een kennismakingsgesprek bepalen we je doelstellingen en stemmen we verwachtingen af. Het programma richt zich in het bijzonder op de volgende  aspecten:

 • Zelfwaardering en zelfvertrouwen
  Dit is de basis, je fundament. Van daaruit ga je stap voor stap verder werken aan je verdere onderzoek en concrete invulling van hoe jij jouw leven voor je ziet.
 • Wat
  Wat kun je, wie ben je, wat wil je, waar krijg je voldoening van? Onderzoeken en ontdekken wat je ideen en mogelijkheden zijn. Je gaat werken aan je persoonlijke levensmissie en van daaruit ga je doelen en acties opstellen. 
 • Waar en hoe
  Waar en op welke wijze ga je concreet invulling geven aan de wensen en inzichten zoals opgedaan in de eerste twee fases van het traject?

Wat levert een 'Werk&Leven' wandel meerdaagse je op:

 • Zelfkennis
 • Zelfwaardering en zelfvertrouwen 
 • Levensmissie, doelen en acties
 • Persoonlijke groei
 • Duidelijk hebben wat je wilt en kunt
 • Duidelijk hebben waar, hoe en op welke wijze jij je doelen gaat realiseren
 • Plezier, voldoening en zingeving.
   

Voor wie geschikt?
De 'Werk&Leven' wandel meerdaagses zijn vooral geschikt voor mensen die:

 • Zich willen bezinnen over hun huidige leven en over hun mogelijke toekomstige stappen. Stilstaan bij wie je bent en wat je wilt en daar bewust mee bezig zijn. Dat kan zijn op werkgebied of welke levensinvulling dan ook. Vaak gaat het om de combinatie werk & leven.
 • Zich willen ontwikkelen. Die persoonlijke groei van belang vinden en hun leven vanuit plezier en met voldoening willen leven. Die hun capaciteiten en potentie willen ontdekken en onderzoeken.

Je hebt vitaliteit, gezondheid, bewegen en natuur hoog in het vaandel staan en je gaat uitdagingen niet uit de weg.

 

Data en verblijf

Zondag 13 tot en met zondag 20 september 2015 een achtdaagse in Frankrijk
De achtdaagse 'Werk & Leven' wandel coach week vindt plaats in het prachtige Franse Marminiac dat ligt in het departement De Lot in het hart van de Bourianestreek. We verblijven deze week in de exclusieve locatie en middenin de natuur gelegen 'Retour a la Source' waar dan ook geen andere gasten zullen zijn.
Betreffende verblijf, eten en drinken zijn we deze week in zeer goede handen van gastvrouw Kitty en John die dagelijks heerlijk voor ons kookt.
Al met al een ideale plek om een periode te onthaasten, tot rust te komen, te bezinnen, nieuwe energie op te doen, te wandelen, aan jezelf en aan je doelen te werken.  

Er zijn 3 gasten slaapkamers en daarnaast is er voor de liefhebber een prima mogelijkheid tot kamperen.

 

Investering
De prijs voor deze unieke 8 daagse 'Werk&Leven' wandelcoach week in Frankrijk is:  

 • € 1495,= bij overnachten in een eigen kamer
 • € 1195,= bij overnachten in een eigen tent

​​Genoemde prijzen zijn inclusief een volledig coachtraject, verblijfs accommodatie, ontbijt, lunch en avondeten. Exclusief BTW.
Let op; de eerste drie mensen die zich aanmelden krijgen 10% korting op de totale reissom – nog 1 plek beschikbaar!
 

Op de pagina 'Agenda Inspiratiereizen' staat een overzicht van de overige wandelcoach meerdaagse in 2015. Zoals de 'Persoonlijk Ondernemerschap' 8 daagse in oktober in Zuid-Limburg en de 'Loopbaan' 5 daagse in november ook in Zuid-Limburg.
 

Ik wil meer informatie over, of mij aanmelden voor de 'Werk&Leven' wandelcoach achtdaagse

Pin It on Pinterest

Share This