Vijfdaagse outdoor zingevingsweek

Aangaande het thema zingeving help ik je duidelijkheid te verkrijgen hoe en waar je daar concrete invulling aan kunt geven.Wat betekent voor jou zingeving?Wat houdt dat in? Wat ga je concreet doen? Waar kun je daar invulling aan geven?Hoe kom je daar terecht?

Door deze week kom je letterlijk en figuurlijk in beweging en krijg je inzicht in je wensen, je talenten en je mogelijkheden. Je neemt de regie in eigen hand en maakt bewuste keuzes. Met focus ga je stap voor stap op weg naar een zinvol leven. Dat kan zijn een nieuwe plek op de arbeidsmarkt, of juist een nieuwe invulling daarbuiten, of weer een andere invulling. Het gaat erom dat het bij jou past, dat het voor jou een zinvol leven wordt.

De natuur werkt als vanzelf ontspannend en vanuit ontspanning ontstaan de beste ideeën en inzichten. Het wandelaspect brengt je als vanzelf in beweging. Je wordt fysiek en mentaal uitgedaagd om buiten gebaande paden te lopen, te denken en te handelen. Met als doel om het beste uit je zelf te halen en zo het meeste voor jezelf en je omgeving te kunnen betekenen.

De zingevingsweek gaat altijd door onafhankelijk van het aantal deelnemers.

 

Vorm - Outdoor

vorm – outdoor

Outdoor betekent dat de gesprekken niet binnen vier muren traditioneel aan tafel plaats vinden. Maar buiten in de natuur. Waarbij we al lopend in gesprek zijn of oefeningen doen met materialen uit de natuur.
Omdat natuur als ‘vanzelf’ ontspant. En vanuit ontspanning ontstaan de beste ideeën en inzichten. En dat is watje nodig hebt in een traject waarbij je nieuwe mogelijkheden gaat onderzoeken. Er zijn inmiddels vele artikelen geschreven over de kracht van de natuur, de kracht van stilte, et cetera. Mijn eigen ervaring plus uit ervaring van inmiddelsvele deelnemers blijkt dat deze aanpak telkens weer zeer efficiënt is.
Het wandelaspect brengt je als vanzelf in beweging –ook precies wat je nodig hebt in een veranderingstraject. Je wordt fysiek en mentaal uitgedaagd om buiten gebaande paden te lopen, te denken en te handelen. Met als doel om het beste uit je zelf te halen en zo het meeste voor jezelf en je omgeving te kunnen betekenen. Alles is erop gericht om je tot de kern te laten komen.

Doel

Doel

Duidelijk krijgen wat je wilt en kunt, waar je dat kunt gaan doen en hoe je daar terecht komt. Tot de kern komen, weloverwogen keuzes maken en vervolgens vanuit de realiteit en omstandigheden van het nuga je stap voor stap onderzoeken hoe en waar jij je talenten en capaciteiten optimaal kunt inzetten.Doel-en resultaatgericht toewerken naar een zinvol leven gebaseerdop plezier en voldoening.

Wat levert het je op?

Wat levert het je op?

Zelfwaardering en zelfvertrouwen

  • Persoonlijke groei
  • Duidelijk hebben wat je wilt en kunt. Duidelijk hebben wat voor jou zingeving betekent. En duidelijk hebben waar en hoe jij zingeving binnen jouw leven vorm kunt geven.
  • Missie,doelen en acties helder voor ogen hebben.

 

Opzet

Opzet

In dit zingevings traject doorlopen we stap voor stap en uitgebreid het gehele traject volgens mijn methode “Volg je hart, met gezond verstand”waarbij weals rode draad de volgende stappen zullen doorlopen:

  • Stap 1: Zelfwaardering en zelfvertrouwen
  • Stap 2: Plezier
  • Stap 3: Wensen (wat wil ik, wat kan ik)
  • Stap 4: Missie, doelen en acties
  • Stap 5: Marktonderzoek en focus
  • Stap 6: Profileren (Personal Branding)
  • Stap 7: Marktbenadering

Daarnaast kun je alles inbrengen wat je wilt betreffende dingen waar je tegenaan loopt, dingen die je eventueel wilt veranderen, dingen waar je juist meer aandacht aan wilt geven, et cetera.

Praktisch

Voor wie bedoeld?

Aankomst en vertrek
Exacte locatie, aankomst-en vertrektijd, reismogelijkheden en overige zaken van belang stemmen we na je aanmelding af. Je bent zelf verantwoordelijk voor aankomst op afgesproken locatie en tijdstip. Ook de heen en terugreis zijn voor jou eigen verantwoordelijkheid.

Afstanden
Gemiddeld zullen we per dag 15 kilometer afleggen, afhankelijk van de (weers)omstandighedenen je conditie.We lopen in rustig tempo enzullen regelmatig pauzes inlassen.

Benodigdheden
Een dagrugzakje waarin je wat persoonlijke dingen kunt meenemen zoals wat te eten en geschikte kleding voor diverse weersomstandigheden.
Goede, stevigewandelschoenen

Verblijf / accommodatie

Het onderkomen gedurende de zingevingsweek is een accommodatie van Beaujean Vacances.

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt een 3 – 6 persoons accommodatie geboekt. Ten allen tijde heeft iedere deelnemer een eigen slaapkamer.
 https://www.geuldal.com/vakantiehuizen-limburg/zuid-limburg/?l=zli&c=&p=&a=&s=&v=&h=&t=&pg=1&fv=&adults=&kids=&babies=&pets=&lat_ne=51.197844103899705&lat_sw=50.592387052176775&lon_ne=6.378297088121121&lon_sw=5.3119366144883085

Investering

Investering

De prijs voor deze vijf daagse Zingevingsweek is € 1395,= exclusief21% BTW.Dit is inclusief accommodatie in een luxe vakantiewoning met voor alle deelnemers een eigen slaapkamer. Tevens inclusief eten en drinken welke horen bij het ontbijt, de lunch en het diner. Tussendoortjes onderweg of s’avonds in huis zijn voor eigen rekening. 

 

 

Dirk van Asselt

Dirk van Asselt

De reiscoach

Volg je hart - volg Dirk

Inspiratie

Pin It on Pinterest

Share This